Kære medlemmer i Horsens Fiskerihavns Forening.

For at lette mit arbejde som kasserer, og for at spare penge til porto, vil jeg bede jer om at sende jeres mailadresse til mig på foreningens mail: fiskerihavnsforeningenhs@gmail.com

Dem jeg har mailadressen på, behøver selvfølgelig ikke at sende den til mig igen.

Karen Brøgger

Horsens Fiskerihavns Forening

Vores Formand Michael Sørensen har d. 12.08.2019, meddelt foreningen at han har valgt at trække sig som Formand og fra andre aktiviteter der vedrører Horsens Fiskerihavns Foreningen, med øjeblikkelig virkning.

Bestyrelsen indkalder 1. suppleanten og de vil snarest muligt konstituere sig og i vil herefter modtage  nærmere informationer her på hjemmesiden.

Vi takker Michael Sørensen for hans tid som Formand for foreningen.

mvh Bestyrelsen

Horsens Fiskerihavns Forening
Bestyrelsesmøde d. 20.08.19

Bestyrelsen har d.d konstitueret sig med ny Formand, så vi kan hermed informere jer om at Bjarne Sørensen  fra d.d og frem til først kommende Gereralforsamling vil fungere som Foreningens Formand.

Mvh Bestyrelsen.